Retour

Je kunt je online aankopen uit de nieuwe collectie binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst retour zenden.

Aankopen uit de solden of outlet of afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Alvast bedankt voor je begrip.

 

Welke artikelen kun je retour zenden?

We kunnen enkel artikelen terugbetalen die ongedragen zijn, ongewassen zijn en die zich in een perfecte staat bevinden. Ook alle originele labels moeten er nog aan hangen. Artikels die duidelijke sporen van gebruik vertonen (vlekken van make-up, parfum, enz.) kunnen wij niet meer verkopen en deze kunnen wij dus niet terugbetalen. Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel. 

 

Welke artikelen kun je niet retourneren? 

Om hygiënische redenen nemen we op dit moment geen juwelen, sjaals, mutsen, haarbanden en haaraccessoires retour. 

 

Hoe kun je een artikel terugzenden?

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

  • Meld je retour aan via retour@babsilou.be met vermelding van je naam, ordernummer.

 

  • Duid op de pakbon aan welk artikel je wil terugzenden. Stuur het product ongebruikt terug, en bij voorkeur in de originele verpakking. Indien je de pakbon niet meer hebt, voeg er dan een briefje bij met vermelding van je naam en het ordernummer (voorbeeld #123456).

 

  • Stuur je pakketje binnen de 14 dagen na ontvangst terug naar ons. Pakketjes die later dan 14 dagen na ontvangst bij ons geleverd worden, kunnen we niet meer terugbetalen. Verzend je retour om veiligheidsredenen (net zoals wij jouw pakketje versturen) steeds met track en trace code. Hou ook het bewijs van verzending goed bij.

 

  • Retouradres: Babsilou – Krijkelberg 7 – 3272 Messelbroekinfo@babsilou.be.

 

  • Van zodra ontvangen en gecontroleerd kunnen wij de terugbetaling van je retour in orde brengen. Dit gebeurt binnen de 14 dagen automatisch via dezelfde manier als je oorspronkelijke bestelling (Via Mollie voor Bancontact, kredietkaart, iDEAL of via overschrijving).

 

GRATIS PRODUCTEN

Wanneer je een artikel gratis krijgt vanaf een bepaald aankoopbedrag dien je dit artikel terug mee retour te sturen wanneer het totale aankoopbedrag door de retour lager is of wanneer niet meer aan de actievoorwaarden voldaan wordt. Zo niet wordt dit artikel aangerekend.

OMRUILING

In geval van omruiling dien je zelf het nieuwe item te bestellen in de webshop.

Heb je nog vragen? Stuur even een mailtje naar sales@babsilou.be.