Ben je niet tevreden met je aankoop? Geen probleem, je mag je bestelling binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst retour zenden. We vinden het alleszins fijn dat je een poging deed.

Let op! We kunnen enkel kleding, schoenen en accessoires terugbetalen die ongedragen zijn, ongewassen zijn en die zich in een perfecte staat bevinden. Ook alle labels moeten er nog aan hangen. Verpak de producten netjes en bij voorkeur met onze eigen verzendzak.

Wij houden onze ecologische voetafdruk liefst laag dus stuur niet onnodig terug. 

Welke producten kun je niet retourneren? 

Om hygiënische redenen nemen we geen juwelen en haaraccessoires retour.

Hoe kun je een artikel terugzenden?

We zouden niet liever willen dan én gratis verzenden én gratis retour aanbieden. Helaas zou dit helemaal niet haalbaar zijn. Hopelijk begrijp je dit.

  1. Meld je retour aan via retour@babsilou.be met vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour. Je hoeft niet te wachten op een bevestiging, dit e-mailadres wordt enkel gebruikt voor de aanmeldingen van retours.
  2. Maak en print een verzendlabel op de website van bpost.
  3. Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #12345) naar: Babsilou – Krijkelberg 7 – 3272 Messelbroekinfo@babsilou.be
  4. Breng het pakketje binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst binnen bij een bpost inleverpunt of postkantoor. De lijst met inleverpunten vind je hier. Pakketjes die na 14 dagen ontvangen worden kunnen we niet terugbetalen.
  5. Van zodra ontvangen en gecontroleerd kunnen wij de terugbetaling in orde brengen.

Omruiling of terugbetaling

Van zodra wij de producten ontvangen en gecontroleerd hebben, storten wij in geval van terugbetaling binnen de 7 dagen na ontvangst het terug te betalen bedrag terug. De terugbetaling gebeurt door onze internetkassa automatisch via de rekening of kaart waarmee de betaling werd uitgevoerd. In ieder geval moet het bedrag binnen de 14 dagen weer op je rekening staan. Indien dat niet zo is, stuur ons dan even een mailtje op info@babsilou.be

In geval van omruiling dien je zelf het nieuwe item te bestellen in de webshop.

Heb je nog vragen? Stuur even een mailtje naar info@babsilou.be!