0
Je winkelwagen

Retourneren


Retours zijn nooit fijn, deze kosten ons helaas veel meer dan je denkt. Shop daarom bewust, denk goed na voor je bestelt en laat retourneren een uitzondering zijn.

Twijfel je, wil je graag persoonlijk advies of extra foto’s? Stuur snel een mailtje naar sales@babsilou.be. We zijn je echt enorm dankbaar daarvoor, samen vermijden we hierdoor een retour 🫶

RETOURVOORWAARDEN

 1. Aanbiedingen, afgeprijsde artikelen, outlet en/of sales kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het herroepingsrecht van toepassing is.
 2. We kunnen enkel artikelen terugbetalen die ongedragen en ongewassen zijn en die zich in een perfecte staat bevinden, nog voorzien van alle labels en verpakkingen.
 3. Verpak je retour netjes. Kleding die binnenstebuiten gedraaid is, waar make-up op hangt, die vreemd ruikt of gekreukt in een (vuil)zak gepropt zit is onverkoopbaar. Deze kunnen we niet terugbetalen.
 4. Retourperiode is 14 dagen. Retours die later toekomen worden niet verwerkt. Hierop maken wij géén uitzondering.

HOE KUN JE EEN ARTIKEL TERUGZENDEN?

 • Stuur een (liefst vriendelijke 🙏) mail naar retour@babsilou.be met :
  – het ordernummer
  – het artikel dat retour komt
  Geef géén rekeningnummer op, dit is overbodige info.
 • Geef op de pakbon aan welk artikel je wil terugzenden (!).
 • Stuur je pakketje mét de pakbon binnen de 14 dagen terug.

 • Retouradres:
  Babsilou
  Krijkelberg 7
  3272 Messelbroek

  Retours kunnen alleen per post teruggestuurd worden, dit is geen bezoekadres. Retourkosten zijn voor jouw rekening, wij hebben geen retourlabels en wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van pakketjes. Verstuur je pakket best met track & trace code.

 • Een terugbetaling duurt steeds 14 dagen.

WAAROM BETAAL JE ALS KLANT ZELF DE RETOURKOSTEN?

Als we de verzend- en retourkosten op ons zouden nemen dan zouden we dit moeten doorrekenen in de prijs van onze kleding, en dat willen we niet. We zijn liever transparant.