0
Your Cart

Verzenden

Wij doen heel erg ons best je bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Standaard levertijd 1-3 werkdagen.

We verzenden in België en Nederland via Bpost.

Onze pakketjes worden dagelijks opgehaald. Eens je bestelling is verstuurd, ontvang je een email met een track & trace code zodat je de zending online kunt volgen. Deze e-mail komt van Bpost zelf. Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan zeker in de spam of bij de ongewenste mails. 

Doorgaans zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9u en 18u plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

Verzending in België

Gratis verzending voor een totale orderwaarde vanaf €100.
Voor een aankoop van minder dan €100 worden er €5,5 verzendkosten aangerekend.

Verzending naar Nederland

Gratis verzending vanaf €100
Voor een aankoop van minder dan €100 worden er €7 verzendkosten aangerekend.

Waarom geen gratis verzending?


Dit is heel eenvoudig:

De kosten die we maken voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webshops berekenen deze kosten door als een soort toeslag in de verkoopprijs. We kunnen onze producten dus eigenlijk best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden aangerekend.

De webshops die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat je het doorhebt op die ‘geen verzendkosten’. Wij houden de kosten liever transparant.

Wanneer je bij ons shopt, maken wij met veel enthousiasme jouw bestelling klaar. We verpakken ze netjes en zo duurzaam mogelijk. Onze verzendzakken zijn gerecycleerd, onze verzenddozen zijn van karton en ons verpakkingsmateriaal bestaat voornamelijk uit papier. We hebben daarnaast een overeenkomst met Bpost, die onze pakketten bij ons komt ophalen (ook dit is een extra kost) en jouw pakket op het opgegeven bezorgadres aflevert. Helemaal zorgenvrij voor jou dus, want je hoeft zelf niet rond te rijden.

De verzendkosten zijn in realiteit dus nog een stuk hoger, maar het verschil passen we zelf bij.
Door verzendkosten aan te rekenen voor kleinere bestellingen, willen we je bovendien aanmoedigen om je aankopen te bundelen tot een grotere bestelling. Zo moet de vrachtwagen slechts 1 keer uitrijden en spaar jij verzendkosten uit.

[]