0
Je winkelwagen

Verzenden

Wij hechten bijzonder veel belang aan de totaalervaring. Iedere bestelling wordt dan ook zorgvuldig door ons verpakt en geparfumeerd met de natuurlijke linnenparfums van Stella Marie Maris en Diptyque.

Standaard levertijd 1-5 werkdagen. Hou er rekening mee dat de levering iets langer kan duren als je artikel in pre-order staat. Doorgaans zal de aflevering tussen 9u en 18u plaatsvinden tussen maandag en zaterdag. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

€6,95 verzendkosten voor een levering aan huis of in een Bpost afhaalpunt in België.
€7,95 verzendkosten voor de levering op een adres in Nederland.

Waarom geen gratis verzending?


Dit is heel eenvoudig:

De kosten die we maken voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webshops berekenen deze kosten door als een soort toeslag in de verkoopprijs. We kunnen onze producten dus eigenlijk best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden aangerekend.

De webshops die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat je het doorhebt op die ‘geen verzendkosten’. Wij houden de kosten liever transparant.

Wanneer je bij ons shopt, maken wij met veel enthousiasme jouw bestelling klaar. We verpakken ze netjes en zo duurzaam mogelijk. Onze verzendzakken zijn gerecycleerd, onze verzenddozen zijn van karton en ons verpakkingsmateriaal bestaat voornamelijk uit papier. We hebben daarnaast een overeenkomst met Bpost, die onze pakketten bij ons komt ophalen (ook dit is een extra kost) en jouw pakket op het opgegeven bezorgadres aflevert. Helemaal zorgenvrij voor jou dus, want je hoeft zelf niet rond te rijden.

De verzendkosten zijn in realiteit nog een stuk hoger, maar het verschil passen we zelf bij.